Content marketing

Syftet med content marketing är att attrahera besökare och potentiella kunder till din webbplats.

Det krävs tydliga strategier vid content marketing. Då blir resultatet bäst. Ju mer genomarbetade strategierna kring din marknadsföring är, ju starkare blir genomslaget. Materialet som produceras måste vara relevant för läsaren och noggrant genomgånget.
Content marketing görs ALLTID på besökarens villkor, utifrån dennes intresse. Självklart måste materialet då vara:

  • målgruppsanpassat
  • användarvänligt

Som content writer är jag van att arbeta med olika typer av texter. Blogginlägg, Nyhetsuppdateringar, Reklamtexter, Informationsmaterial, Faktatexter, Handledningar, Nyhetsbrev, Översättning av text eller hel webbsajt (sve/eng eller eng/sve). Jag kan hjälpa Dig att nå goda resultat inom ”content marketing”.

En webbsida måste idag hålla hög kvalitet och ha unikt innehåll för att nå ett högt resultat hos sökmotorerna. Genom att använda en content writer som skapar intressanta och passande texter för just din webbplats kommer du nå ut. Läs mer om sökoptimering.

Bloggen – En plats i solen

Blogg om Malta

Maltabloggen enplatsisolen.nu

Under mina första år på Malta bloggade jag privat om mitt  och familjens nya liv. För att se hur det kan vara att bo på en pytteliten men alldeles underbar ö mitt i Medelhavet får  du gärna titta in på bloggen här.
Bloggen skapades för att familj och vänner hemma i Sverige skulle kunna följa med på våra nya äventyr. Dessutom blev det mycket lättare när man var och hälsade på, då de som var intresserade kunnat hålla sig uppdaterade utan särskilt stor ansträngning. Målet med en blogg är oftast att skapa intressant innehåll för läsaren med en personlig touch och ton, så att läsaren fortsätter följa dig. Nu var enplatsisolen-bloggen inte ett sätt att tjäna pengar, utan bara till för att informera och inspirera, men principen är densamma som vid content marketing.